Rekapitulacija

Nekako kada dodje taj 31. Decembar sednemo i počnemo da razmišljamo šta smo to uradili u proteklih 365 dana. Svaku godinu obeleže neka nova prijateljsta, dogadjaji , uspesi i neuspesi. Smatram da je godina uspešna ako je provedena u ljubavi  i ako su svi ljudi koje volimo oko nas.

Dogadjaji koji su obeležili godinu za mnom jesu : doplomiranje mog brata , zatim najdivniji osmomartovski poklon koji sam dobila  , Nikon d3200 , saradnje koje sam ostvarila sa obućom Kanin, divnom Miljanom iz Jellyfih art-a ,Inner Balance salonom , Jord Wooden watches kompanijom , Zaful-om, RoseGal-om i mnogim drugim kompanijama. Takodje ,ove godine moj blog napokon dobio svoj sopstveni domen! Učinila sam mnoge greške u ovoj godini ,koje se nadam da neću ponoviti u sledećoj , uradila ono čemu su se mnogi čudili - isekla svoju dugu kosu u pixi cut (medjutim tome se i dalje jako radujem ). U ovoj godini prvi put sam počela da uvidjam koliko mi je bitan ovaj blog i toliko zapravo želim da ovo bude i moj posao a ne samo hobi. Putem ovog "posla" upoznala sam mnoge divne ljude, i naučila dosta toga od njih.
Nadam se da je i vama ova godina protekla u miru i sreći i da će vam sledeća biti još lepša od predhodne. Vidimo se već sledeće godine sa novim outfit postovima i savetima za odevanje...♥

Želim vam čarobnno novogodišnje veče 


3 коментара:

 1. This was a great year!! Nice pictures! Have a nice New Year's Eve!
  Steal4Style.com

  ОдговориИзбриши
 2. Wishing you a Happy New Year and all the best! Happy Holidays!
  Xoxo, Victoria

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  ОдговориИзбриши
 3. Puno si napredovala u ovoj godini,a u narednoj ti zelim da napredujes jos vise <3

  Sretna Nova Godina <3

  mystylishcorner.blogspot.ba

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram