Recenzija: Original Sparkle Labello i Labellino + GIVEAWAY


Prošao je Naissus Blogger Fair - meet up, sve devojke su pune utisaka i svakodnevno otvaraju svoje paketiće od sponzora. Jedan od glavnih sponzora bilo je Labello koje je osim paketića omogućilo kako darivanje gostiju na samoj svečanosti tako i darivanje koje se nalazi na mom Instagram profilu . (Više detalja oko darivanja možete naći na dnu posta) .Ja danas delim svoje mišljenje o Labelovoj  limitiranoj kolekciji Sparkle kao i o novom proizvodu Labellino.


*Sparkle labello*

Upitanju je dobro poznati kvalitet u novom pakovanju dostupnom u čak šest različitih nijansi: srebrnoj, zelenoj, žutoj, crvenoj, pink i nežno roze. Njegova hidrirajuća formula sa Ši puterom čini usne nežnim i mekim  i do 12h i štiti ih od sušenja. A atraktivno šljkičavo pakovanje prava je radost tokom tmurnih zimskih dana :)

**LABELLINO**

Labellino je novi proizvod Labella u inovativnom i atraktivnom pakovanju i dolazi u dve nijanse - mint zelenoj i bebi roze. Mint zelena naravno sa mirisom mente dok je bebi roze mix maline i zelene jabuke. Ovaj proizvod pruža dubinsku negu i hidrataciju usana već nakon prvog nanošenja. Njegova formula sa Ši puterom omogućuje intenzivnu negu i hidrataciju i štiti usne od isušivanja. 
**GIVEAWAY TIME**

Sada slede detalji oko nagradjivanja. Giveaway počeo je pre dva dana i traje od 23.11. do ponoći. Sve što je potrebno da uradite je sledeće:
1.Zapratite moj Instagram profil → BEBAGOTTEL
2.Zapratite moj Youtube profil → OVDE
Za duplo učešće možete podeliti Instagram post na story (tagujte je naravno kako bih videla) ili ostavite u komentaru ispod slike sa imenima onih za koje znate da bi želeli ovaj paketić


2 коментара:

 1. Nice & cute!

  See you on my new blog...
  https://dinamighty.com/

  ОдговориИзбриши
 2. Neko je ocito ljubitelj labela.Ja uglavnom koristim ona klasicna na odvrtanje i uglavnom od neke maline, jagode ;)
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/14/sasava-baklava/

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram