Recenzija: Proizvodi iz DM drogerije


Još jedan od paketa sa Naissus Blogger Fair-a bio je i ovaj iz DM drogerije, koja je podržala naše okupljanje i na čemu smo sve jako zahvalne. Evo šta se nalazi u njemu:

ALVERDE kremasti ruž u rozikastoj nijasni
TREND IT UP svetlucavi lak za nokte
TREND IT UP eyeliner u olovci 
i tri BALEA proizvoda : šampon, dezodorans i krema za lice.


Ovaj kremasti ruž osim izuzetnog kvaliteta poseduje i dobru kremastu teksturu. Dobro je prigmentisan te je dovoljno samo jedno nanošenje da si efekat bio potpun.Lično volim sve Alverde proizvode jer su na bazi biljaka i ne oštećuju lice. Koristim njihovu bazu kojom sam takodje prezadovoljna, stoga sve preporuke na ovaj njihov proizvod!Trend it up je novi brend koji dolazi iz DM drogerije i jako sam mu se obradovala. U paketu su bili ovaj šljokasti lak idealan za predstojeće Novogodišnje praznike i eyeliner u olovci. Eyeliner je izuzetno tanak i postao je jedan od mojih omiljenih proizvoda. Dugo sam koristila eyelinere sa četkicom i kako i same znate oni su dosta nezgodni za nanošenje pre svega jer se (barem meni) brzo preslikaju na gornji deo kapka. Sa trend it up eyelinerom se to ne dešava.  Lako se izvlače mačkaste oči i nema razmazivanja!

Šampon i dezodorans su slatkastog mirisa zbog čega sam se ja dodatno oduševila.
Umirujući šampon namenjen je za osetljivu kosu. Napravljen od biljnih ekstakta. Čini kosu mekom i svilenkastom na dodir.


Balea krema za lice namenjena je osobama od 35 do 45 godina, zateže kožu lica i smanjuje vidiljivost bora. Lično je nisam isprobala jer imam svega 22 godine ali je koristi moja mama, pa ćemo utiske javiti naknadno! :)


1 коментар:

Thank you for you time

Instagram