Slatki ponedeljak: U poseti Cakes by Mirjani Nikolić


Od kako je krenula zima, svako rano ustajanje ponedeljkom pada mi sve napornije. Prosto mi samo pogled kroz prozor u sivilo, povijanje grana na vetru i razmišljanje o spremanju ispita pada teško.  Rešenje mog polu deprevisnog stanja rešila sam unosom šećera! Naime,već duže vreme posmatrala sam ovu talentovanu ženu kako postavlja svoje predivne torte na Instagramu i iznova se divila njenom radu. Ona je pretvara želje svih svojh mušterija u realnost, te samo tako došla na ideju da odem do nje.
 U Nišu, u ulici Ljudevita Gaja 14, u malenom, belom, savršeno uredjenom lokalu svakodnevno se u radionici Cakes by Mirjana Nikolić pripremaju najrazličitije poslastice za sladokusce. Počevši od raskošnih torti za svečane prilike, preko dečijih rodjendanskih torti do mafina za voljenje ovde možete naći sve! Moju želju za slatkišima utolila sam u ovim ljubičastim mafinima koje možete videti na slikama. Osim ukrasa njih krasi i predivni čokoladni ukus...
Ako i vi pripremate slavlje ili pak volite poslastice, svraite do nje i uverite se u istinitost mojih reči.♥

------------------------*ODEVNA KOMBINACIJA*------------------------


A evo par reči i o odeći. Dugo sam tragala sa haljinom sa dugmetima koja izgleda kao sako ali bilo je bezuspesno, na kraju kada su sve nade pale u u vodu na sajtu Shein pronašla sam sako dužine do polovine butina i pomislila kako bi on mogao da bude prava zamena za to što tražim! Krase ga već duže vreme popularni karneri. Napravljen je od satena ali ima postavu te se tako ne lepi uz telo već odlično pada.  Uparila sam ga sa efektnim ljubičastim čizmama i braon torbom. A onda je krenula majina sminkanja te sam je lako rešila lepljenjem Lines Lashes trepavica - "everyday". Volim ih, jer kao i sve njihove trepavice lepo naležu na kapak, lako se savijaju i lagane su. Uvek sam ranije imala problema pri kupovini veštačkih trepavica jer su mi posle par minuta smetale. Postajale su teške, zatvarale mi oko  i čini mi se ružile makeup. Osim ovih probala sam i trepavice "Ana" kojima sam takodje jako zadovoljna. Ako volite da više naglasite oči one su pravi izbor! Daju dramatičan izgled a pritom ne zatvaraju oko. (Još slika gde se izbliza vide trepavice možete naći na mom postu "Kako da budete PARIŽANKA" a uskoro sledi i post sa detaljnijim opisom i drugih Lines Lashes modela) 

Click to find in shop
Click to find in shop


------------------------------------------------
3 коментара:

Thank you for you time

Instagram