Recenzija: Kozmetika BURЯA


Većina devojaka, kada razmišlja o kozmetici, prvo pomisli na karmine, eyelinere , pudere i slično, medjutim malo njih razmislja o tome kako da neguje svoju kožu nakon toga i tokom ovih hladnih zimskih dana. Nedavno sam se upoznala sa proizvodima kozmetičke kuće BURЯA i shvatila koliko je zapravo mojoj koži nedostajala pažnja i nega. Počela sam sa korišćenjem dnevne i noćne kreme koju možete videti na slici ispod i zaista je divan osećaj. Koža je meka i hidrirana. Bravu blagodet ove kreme osetim kada nakon celodnevnog snimanja i slikanja skinem šminku i namažem noćnu kremu ili kada ujutru ustanem blago naduvena u licu.  Počela sam naravno i sa korišćenjem njihovog micelarnog losiona za skidanje šminke i dopada mi se to što me oči ne štipaju kada ga koristim!
Posebnu pažnju posvetila bih mleku za telo, jer je to moj omiljeni proizvod! Ja sam veliki fan "mackanja" nakon kupanja ! Privukao me je prelep,osvežavajući miris koji ima većina njihovih proizvoda a zadržao kvalitet. Tekstura je kremasta i ne osavlja mastan trag na telu, hidrira kožu i ostavlja prijatan osećaj za sobom :) Moja topla preporuka  ♥

Osim ovih još mnogo drugih možete naći na njihovom sajtu www.esensa.rs ♥Što se tiče melena sa prve slike, želela bih da ga zaista pohvalim. U mom domu su svi skloni povredama i nedavno, baš pre nego što je stigao ovaj paket, moja mama je opekla ruku i isprobali smo ovaj melem. Rana je brzo srasla i sada nema ožiljka! Naravni potrebno je da ga redovno mažete na ozleđeno mesto ali vredi jer su rezultati brzo vidljivi! Na slikama nosim novi duks iz online prodavnice GirlMerry , gde je cena duksa dosta niža nego kod nas u prodavnicama a kvalitet je isti. Pa ako ste i vi oduševljeni njime možete ga naći → OVDE!Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram