Top 5 komada za "Dan zaljubljenih"

Posle zaista bezbroj postova u kojima su predlozi drugih firmi povodom Dana zaljubljenih, želim da vam predstavim moji izbor tj top 5 komada koje možete nositi tog dana. Izuzetno su elegantni i idealni za romantičnu večeru udvoje


1.

Prvu bih izdvojila crvenu haljinu od tvrdog pamuka iz Shein radnje. Iako pamučna ispod ove haljine se ne ocrtava donji veš. Veoma je prijatna i udobna za nošenje! Dužine je ispod kolena sa šlicem koji se nalazi sa leve strane i dopire do polovine butine. Karner na ramenu nije previše tvrd te tako, lepo pada bez stvaranja prevelikog "latino" efekta. Sa njom u kombinaciji su krem-providne cipele izuzetno popularne u poslednje 2 godine.


2.  

Potom sledi kombinezon sa rukavima do listova. Ovaj izuzetno elegantni komad ima V izrez,strukiran je i prekriva sve nedostatke (ili dodatke nastale tokom praznika :) ) Lak je za kombinovanje i preporučujem što upadljivije potpetice uz njega. Ja sam odabrala zlatne sandale ali bi crvene salonke takođe izgledale jako dobro! Možete ga naći na Shein!


3.

Ako volite ekstravagantnije modele u kojima ćete sigurno ostati zapaženi, preporučujem vam ovu asimetričnu haljinicu sa sajta Girlmerry. Dužine je do kolena i ima ove prelepe karnere duž celog rukava i oko struka. Materijal je jako prijatan a cena i više nego pristupačna!

4.Crna bandage haljina zgodna je za sve prilike. Ova ima gola ledja i izuzetno naglašava struk. Jedna je od mojih favorita u ormanu!Da li ste se već odlučile za svoj outfit?

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram