Recenzija: Farmasi VFX PRO camera ready tečni puder


 Danas pričamo o VFX pro Camera Ready puderu iz Farmasi kozmetike. Ovo je puder napravljen za najbolji selfi koji možete da zamislite. Tajna je u savršenoj,glatkoj koži koju dobijate nanošenjem ovog pudera. Dakle reč je o inovativnom proizvodu koji prati današnje trendove stalnog slikanja za društvene mreže.


Puder se nalazi u staklenoj bočici sa platičnom pumpicom te je zgodan za doziranje i uvek možete videti koliko je pudera ostalo. Puder dolazi u pet nijansi - 00 Porcelain,01 Vanilla ,02 Natural Beige 03 Dark Beige i 04 Natural rose. Natural beige bi trebala da odgovara većini devojaka, naročito onim sa neutralnim podtonom kože. 03 Dark beige je nijasna više toplijeg podtona, pa bi mogla da odgovara u letnim danima kada pocrnimo. 


Glavna karakteristika ovog pudera je stvaranje besprekornog tena spremnog za objektiv, a postiže se foto filter tehnologijom koja omekšava crte lica i popunjava bore , ima visoku moć pokrivanja , ima matt finish što jeste jako bitna (možda i najbitnija) stvar kod pudera. Svetlost se lepo prelama kada padne na lice što dodatno doprinosi lepšem, mlađem i savršenijem izgledu lica. Složila bih se sa svim ovim stvarima, jedino što nisam baš mogla da istestiram jeste moč pokrivanja jer nisam imala izraženijih problema sa kožom osim svega par sitnijih bubuljica koje je puder naravno pokrio bez problema. 
Sve u svemu topla preporuka za ovu malu elegantnu bočicu pudera ;)


SHOP THIS HEELS:
Click to find in shop


Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram