Recenzija: Farmasi tečni ruž za usne


Dakle ovako, nastavak priče o Farmasi proizvodima. Ovog puta upitanju je tečni ruž za usne iz kolekcije Matt liquid lipstick u nijansi 03. Ruž se nalazi u pakovanju od 4ml sa ovalnim aplikatorom. I ako aplikator zapravo uopšte nije mali, zgodan je za nanošenje. Karmin se brzo suši te za svega par sekundi postaje mat. Osnovne stvari koje uvek svi prvo pitaju kada su matt ruževi upitanju jesu: da li isušuje usta i da li je postojan?

1. Ruž ne isušuje usne i brzo se suši. Kada se ruž osuši, da, imate osecaj da su usne suve ali to se dešava sa svim matt ruževima. Posledica po usne nakon skidanja ruža nema što je najbitnije.
2. Ruž je baš postojan, prilikon unošenja hrane ili pića naravno skida se sa unutrašnje strane usana ali ostaje spolja. Ako je jedete ili ne pijete ruž se neće skinuti više sati.

Kada je u pitanju boja, ovo je prava nude nijansa ali je malo hladnija pa ja volim da je kombinujem sa nekom tamnijom olovkom. Osim ove u ponudi je i 9 drugih nijansi.  Prve četiri su prave nude i želim da ih imam sve u kolekciji jer su zaista fenomenalne. Nijanse 5 ,6,8,9 i 10 su tamnije, a 5. je prava vatrena crvena! Nijansa 7 je nežno ljubičasta ako je verovati katalogu - predivna! Ovim ove, Farmasi ima i Velvet matt kolekciju koja ima još 6 prelepih nijansi.

Da li ste do sada koristili Farmasi ruževe?


Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram