Bell rukavi i šljokice


Ako još uvek niste nabavili sebi komad sa Flare ili Bell rukavima, vreme je da to učinite! Naime,ovi rukavi su ponovo stupili na modnu scenu tokom prošle godine ali se pažnja sa njih još uvek nije prebacila na neki novi i drugačiji kroj. Ja sam Bell rukave pronašla na mantiliću iz LoveStyleMagic kolekcije tokom prošle jeseni ali sam ga vrlo rado izvukla iz ormana čim su došli topliji dani. Ovo što volim kod ovakvih rukava jeste ženstvenost koju poseduju. Jedan ovakav mantil može učiniti i sasvim običnu kombinaciju posebnom. Njegov kroj je takav da ističe struk i čini noge vizuelno dužim. Inače sam veliki ljubitelj komada ove mlade dizajnerke i smatram njene komade idealnim za svaku mladu damu koja želi da izgleda moderno i odmereno u svakom trenutku.  

Iznela sam ga sa zlatnom,šljokičavom suknjom, crnom majicom i crnim sandalama koje sam nosila u kombinaciji sa til čarapama. Od aksesoara sam ponela mini,lakovanu torbu sa velikom šnalom i naravno naočare za sunce :)
Iako ovakva kombinacija čarapa i sandala, zaista vizuelno skraćuje nogu ipak je tolikoo šik i stajliš da joj se ne mogu odupreti :)
SHOP THIS LOOK:

Click to find in shop
Click to find in shop
Click to find in shop

Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram