Kupaći kostimi sa neta


Kada su osvnuli kupaći za sezonu leto 2018 prvo što sam mogla videti jeste pregršt jednodelnih kupaćih kostima. Čemu ovakva expanzija ovih nepraktičnih, pozerskih modela nisam baš bila sigurna. Međutim, kako su fotke u istim zaista i više nego dobre, odlučila sam se da odaberem jedan za sebe. Kao što možete i videti na slikama, odluka je pala na crveni, duboko sečeni kupaći kostim. Jedna čista lepota i nepraktičnost. Model, kao stvoren za slikanje ali nikako skrojen za kupanje i sunčanje, te sam se vratila svom dobrom dvodelom modelu u zmijskoj varijanti. Zaista manje atraktivno izgleda na fotografijama, ali to je kupaći za odlazak na plažu, plivanje i sunčanje. Model u kom ne morate da gledate kako će te da stanete i u kom se osećate prijatno.


Pitanje koje sam do sada dobila mnogo puta na Instagramu jeste kakav je kvalitet kupaćih kostima sa Zaful-a?
Ja sam ovog leta po drugi put naručila kupaće kostime odatle i jako sam zadovoljna. Ako pomislite da kod nas taj isti kupaći ne može a da vas ne košta manje od tri/četri hiljade dok ovaj na netu košta upola manje,a da je pritom isti kvalitet , onda jedino shipping i čekanje bude problem.
Shipping traje od 2 nedelje do mesec dana, zavisno od toga koji odaberete i koliko će se roba zadržati na carini. Ali što se kvaliteta tiče, sasvim je na mestu. Ja, moje kupaće kostime koje sam nosila prošlog leta, još uvek nosim :)Kakav kupaći ste vi odabrali ovog leta?

Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram