Recenzija: Ingrid Dr. Make-up skin adapt tečni puderKada su u pitanju tečni puderi najveći problem (barem meni lično) predstavlja izbor odgovarajuće boje. Potom na  red dolaze jaki mirisi koje vrlo često poseduju ovi proizvodi , pa tek onda moć pokrivanja i matt finish. Kada sam nedavno shvatila da sam previše pocrnela i da mi ni jedan puder koji posedujem ne odgovara, bacila sam se u traženje novog... 
Na sajtu KozmetikaIParfemi.rs pronašla sam dva pudera čije su mi se nijanse činile najpribližinijim mojoj koži. U pitanju su Dr. Make-up i Mineral slik and lift  puderi koje proizvodi Ingrid kozmetika. Naravno oba sam strpala u "korpu" jer sam se već susretala sa njihovim puderima te tako znam o kom kvalitetu je reč. 


DR. Make-up

 Prva stvar koja me je privukla ovom proizvodu jeste "Skin adapt" efekat koji ovaj puder poseduje. Zanimalo me je koliko je zaista moguće da se puder prilagodi mom tenu?

Odgovor je sledeći - može ali je potrebno utrljati ga u kožu. Kada samo nanesete puder može da bude dosta tamniji i da deluje totalno ne prilagođeno koži, međutim potrebno je samo dobro ga utljati!
Što se tiče strukture poizvoda , dosta je tečniji nego što je to Mineral silk and lift što me je navelo na to da mu je verovatno i moć prekrivanja dosta slabija. Nije tako, već nakon prvog korišćenja uverila sam se da odlično pokriva sitne nesavršenosti na licu.
  Ovo je puder koji bih preporučila za večernje izlaske , dok je Mineral Silk and Lift nešto što treba da se koristi za svečanije prilike gde je pokrivanje i postojanost mnogo bitnija.
Bilo bi poželjno pre nanošenja pudera koristiti neku bazu ili ulje. Ja koristim Ingrid Smoothing & Illuminating već duže vreme tako da je i preporučujem radi lakšeg i ravnomernijeg nanošenja pudera. Još jedan razlog za nanošenje baze pre pudera jeste i potamnjivanje pudera kada dođe u kontakt sa suvljim delovima lica (što su kod mene obrazi). Pa kako do toga ne bi došlo bolje je pre toga hidrirati lice ili naneti bazu.

Ovo je puder koji nema svoj miris čemu je jako radujem! Jer kada nanesete bazu, puder, bronzer itd. gde svaki od njih ima svoj miris nastane opšti haos na licu. Tako je je nedostatak mirisa jedan veliki plus na račun ovog proizvoda.


 Puder se nalazi u staklenom, elegantnom pakovanju od 30ml. Ne smatram ga puderom pogodnim za nošenje u torbicu jer je težak, ali ako se ipak odlučite za tako nešto možete biti sigurni da se vaša torbica neće isprljati jer ima odličan poklopac koji ne ispada. Cena ovog poizvoda je 719din :)

Rezime: Ovaj puder je dobra, pristupačna investicija. Možete ga svakodnevno koristiti jer nije preterano težak a pritom dobro pokriva podočnjake i bubuljice.


Sve detalje o Mineral Slik and Lift puderu pročitajte već u toku sledeće nedelje...1 коментар:

Thank you for you time

Instagram