Bratscher custom shoesŠta se desi kada pronaćeš svoje omiljene cipele? Skačeš od sreće! Jer je to prvi par cipela koji te ne žulja apsolutno nigde a izgleda fenomenalno! Tako ja definišem svoje omiljne Bratscher cipelice! Naime, prvi put sam se susrela sa ovim brendom putem Instagrama. Naravno, odmah sam zapazila njihove fenomenalne modele oxfordica zbog njihove autentičnosti. I do sada sam na društvenim mrežama vidjala razne cipele, ali ove su ostale urezane u moje pamćenje toliko da bi ih odmah prepoznavala na raznim drugim slikama na koje sam nailazila.
 Prošlo je skoro godinu dana dok nisam otišla u Novi Sad zbog Serbia Fashion Week-a gde sam imala prilike da ove interesantne cipelice vidim uživo...


Na kraju prve večeri, još uvek jako umorna od puta, videla sam malenu,plavu devojku predivnog osmeha kako mi prilazi. Moja "koleginica"  Daca pozdravljala se sa njom, dok sam ja jako zbunjena pružila ruku da se upoznamo. Kasnije sam shvatila da je u pitanju Sara iz Bratscher custom shoes-a. Oduševila sam se vedrinom i pozitivnošću kojom je zračila ova mila devojka i rešila da se ponovo lepo upoznam sa njom. Par dana kasnije došla sam do njihovog štanda u Master centru i zaljubila se njihove cipele. Ako zanemarimo apsolutno fenomenalan dizajn i sklop boja i osvrnemo se na udobnost, shvatamo da stopalo tako lepo naleže na uložak da imate osećaj što bi mame i tate rekle "kao da nosite rukavice na nogama" :D 
Kada sam se nagledala cipela ponovo sam se upoznala sa divnim ljudima koji stoje iza ovog brenda. U pitanju je porodica Bratscher iz Novog Sada. Ovi vredni ljudi svi zajedno rade na što lepšim i udobnijim cipelama. Osim oxfordica kod njih možete naći i trenutno veoma popularne papuče i to jako interesantnog dizajna. Ako niste pristalica istih onda posetite njihove radnje na sledećim lokacijama : 
Novi Sad - Brace Ribnikar 25. 
Novi Sad - Zmaj Jovina 25. 
Beograd - Milosa Pocerca 27

I pronaćite idealne sandale za ovo leto! 
Ako,pak živite u Nišu kao ja ili nekom drugom gradu, obratite se divnoj Sari putem Instagrama i sami uklopite boje svoj omiljenog modela! Ja sam se odlučila za oxfordice sa nitnama i resama i verujte uživam u njima!

1 коментар:

Thank you for you time

Instagram