Vaš "siguran" par - crne čizmeKažu da ako imate kvalitetnu obuću završili ste pola posla oko dobrog stajlinga. Ok, to jeste istina ali kako se odlučiti koji par čizama vam je potreban u moru današnjih trendova? Odgovor je i više nego jednostavan - potreban vam je par crnih čizama  U vašem garderoberu potrebno je da se nađe par koji možete nositi svakodnevno sa haljinama i farmerkama. Par u kome nikada nećete reći da vam noga izgleda debelo ili premršavo. Par koji možete da nosite tokom dana, ali i uveče - par običnih, crnih čizama čija je dubina ispod kolena.

Skoro pa potpuno neprimetno i bez reklame gužvane čizme koje pokrivaju list stupile su na modnu scenu. O njima niko ni reči. Svi vrte priče o čizmama iznad kolena, o onima sa trokutasto petom, čizmama izrađenim od različite vrste tekstila i drugim čudnijim pojavama koje hodaju gradom. No, ako malo bolje pogledate profile poznatih dama i blogerki baš svaka od njih u ormanu ima par crnih, praktičnih čizama. 


Gužvane čizme, odišu casual notom i odlično idu i uz jeans i u suknje. Ako ste pobornik ekstravagancije pogledajte kako ih je samo dobro uparila Annabelle vlasnica VivaLuxuryBlog-a uz dugu haljinu! Ovo su čizme za sve kombinacije! Njihova odlična dubina čini nogu vitkom, a vaš izgled prefinjenim. 

Kada birate ovakve čizme nikako ne trebate da se odlučujete za previsoku petu. Ovo treba da bude vaš "siguran" par koji ćete nositi i kada vas sve druge čizme nažuljaju ili vas od njih zaboli stopalo. 


Ja sam svoj "siguran" par našla, gde drugde nego u Deichmann-u gde uglavnom i kupujem svoju obuću. Ovaj vanvremenski model možete naći u crnoj i sivoj boji ( naravno, treba se opredeliti za onu boju koja preovlađuje u vašem ormanu i koju češće nosite) . 


Ja sam se odlučila, naravno, za crne jer kako da dozvolim da ne posedujem malu crnu haljinu i udobne crne čizme???

Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram