Zašto će ANIMAL PRINT uvek biti šik?


Trendovi dolaze i prolaze (dolaze i prolaze), ali postoje stvari koje nikada neće prestati da budu šik i trendi! One su nekada totalno moderne, nekada manje ali su osnova svih ormana. To su stvari koje neki obožavaju a neki mrze, makar nikada nisu komadi prema kojima možete biti ravnodušni. U pitanju su komadi sa animal printom.
I ove sezone, usred svih ideja koje će imati svojih pet minuta slave nalaze se i komadi sa različitim animal printom, počev od leopard print preko zmijskog pa sve do zebrastog. Isitina je da se poslednji print najmanje izdvojio od predhodna dva ali je ipak uhvatio koji minut sezonske slave. Ja sam ga ovog puta ponela uz zelenu, kožnu suknju dužine ispod kolena. Noge sam uspešno sakrila od hladnoće uz pomoć zelenih čizmi iznad kolena koje su se uvukle ispod suknje, a čitavu kombinaciju razbila zebrastom rolkom sa sajta Shein .
(inače,ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kod njih do 31.3 možete iskoristiti kod Q1bebag10 za 10% popusta.)

Uz sve to odabrala sam srebrnu torbu u čijem materijalu možete videti šaru leoparda pod određenim uglom. Naravno,torba je kao i obično novi proizvod ,izašao iz Jellyfish art radionice!

1 коментар:

Thank you for you time

Instagram