Jedno-tonsko oblačenje


Oblačenje od glave do pete u jednoj boji liči na umetnost. To je umetnost koja daje šik i sofisticirani izgled, umetnost koja je trenutno izuzetno u trendu! Za postizanje ovakvog izgleda potrebno je da sledite sledeća pravila:
1. Igrajte se sa teksturama. Kombinujte različite materijale iste ili slične nijanse , poput satena i mreže, velura i pamuka. 

2. Obucite se slojevito. Ne, ovo nije savet Nade Macure. Dodavanje slojeva daje dubinu i dimenziju odeći a istovremeno omogućava da istaknete ili prekrijete određene delove tela. 

3. Široko i tesno. Kao i kod svakog drugog outfit-a potrebno je da kombinujete široke i tesne komade kako bi ste postigli balans. 

Za sofisticirani izgled vam je osim toga potrebna i jedna mala, elegantna torbica kakvu možete naći kod lovelybagssrbija! Ja sam se u ovu malu lepoticu zaljubila čim sam je videla. Moja malena ljubimica napravljena je od srebrnog i belog materijala a krasi je predivna srcolika šnala po kojoj se nalaze cirkoni. Poseduje dva kaiša. Jedan beli podesive dužine idealan za nošenje preko dana, i jedan lančani stvoren za večernje prilike. Zaista je prava otmenost i elegancija u malom, savršenom pakovanju.


Kompanija My Lovely Bag postoji od 2011 godine, međutim tek od skora njihova mala savršenstva dostupna su i u Srbiji! Potiču iz Bosne i Hercegovine ali su dostupni ženama širom Balkana. 
Njihove ručno rađene torbice, prožmane su ljubavlju i nežnošću te tako opijaju svojim ljubkim izgledom sve žene koje ih sretnu. One obavezno moraju postati i deo vaše kolekcije torbica jer je ovo kupovina za koju se sigurno nećete pokajati!
Ove torbice osim lepote krasi i odličan kvalitet. U pitanju su jako tvrde torbice koje vaše skupocenosti čuvaju na sigurnom. Dakle, kalkulacija je prosta, dobar izgled i kvalitet je nešto što svaka žena želi u ormanu i za šta ne žali novac. Svoju novu ljubimicu pronađite u Tržnom centru Stadiom i Merkator Mall-u u Beogradu ili u Merkator Centru i Tržnom centru Bazar u Novom Sadu :) 

1 коментар:

  1. Cela kombinacija ti sjajno stoji, sviđa mi se kako ti pristaje ova boja! <3


    http://www.couture-case.com/

    ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram