Online shopping na Dropship Dresses


Online shopping je jedostavan, čak je snimljen i film o tome (The Intern), mnogi ljudi danas zbog nedostatka vremena i dodatnih troškova koje shopping nosi sa sobom odluče da daju šansu sajtovima poput DropShip DressesDropShip Dresses je jedan od novijih sajtova koji sam nedavno otkrila i to putem mail-a kada se me članovi njihove ekipe kontaktirali. Crvena haljina koju vidite na svim slikama jedan je od tri njihova proizvoda za koji sam se odlučila.To je dobro već poznata "Bandage" haljina. Haljina koja svojim jako tvrdim materijalom lepo oblikuje telo. Ovo su one prave,večernje haljine koje vaš stomačič,nastao tokom jela na proslavi umetnički sakrivaju i stežu. 


Ono što je bitno, haljine su identične kao na slikama sa sajta! Oni koji češće kupuju online, znaju da u paketu mogu zateći svašta. Šire krojeve, male, tačnije premale stvari , prekratke haljine i još što šta. Skeptična sam naravno bila i ja. Međutim na moje veliko iznenađenje, haljine su odlične! Boje i dužine baš kao na slikama. Materijal odgovarajući poručenim modelima. I najbolji deo koriste DHL kao kurirsku službu. Dakle, stvari stižu za 5-7 dana a ne čitavog meseca kao što to zna da se desi.

Moje tople preporuke definitivno idu na račun njihovih "Bandage" haljina. Ukoliko ih i vi volite koliko i ja možete iskoristiti veliki popust koji oni trenutno imaju! 

Srdačno, B.
SHOP THIS LOOK

Click to find in shop

4 коментара:

Thank you for you time

Instagram