Dear-Lover haljine iz snova


Činjenica je da su mature skoro pa prošle, ali tek nailazi leto, toplo vreme i različite vrste proslava na kojima će te biti gosti. Ukoliko ste i vi naišli na muku, gde da kupite haljinu sa svečanu priliku , koji model da izaberete i koliko sve to zapravo košta , evo jedve brze, ali proverene preporuke. 

Ukoliko me pratite, verovatno se sećate svih onih bordo haljina koje sam nedavno kačila. Sve su bile elegantne i idealne za svečane prilike ali su bile nešto skuplje. Ovog puta odlučila sam se za jednu od najjeftinijih varijatni sa sajta Dear-Lover. Za dve haljine čija je ukupna cena čak 20$. Da , jedna je svega 10-ak $. Moja skeptičnost po pitanju ovih haljina bila je ogromna, čak mi se ni po raspakivanju paketa nisu preterao dopale. Trenutak kada sam promenila svoje mišljenje bio je onaj kada sam te haljine probala. Da, zapravo je kroj odličan. Dužina,širina i sam model sve su osim deseto dolarne haljine sa online šopa. Do najjeftinijeg sajta došla sam kucanjem wholesale dresses kada mi je na google-u izašlo čitavo brdo sličnih sajtova. Odluka je pala baš na ovaj bez ikakvog pravog razloga (ali se ispostavila kao dobra). 
Uz plavu, šljokičavu haljinu sam uparila plavo-providne cipele, takođe nađene na netu i naručene pre možda 2 ili 3 godine. Torba je kupljena u OVS-u na sniženju za svega 12$. Sve skupa, ovaj kombinacija ne prelazi 60$. Za taj novac , u najboljem slučaju možete doći do haljine u domaćim prodavnicama. Ne kažem, da ovo je najbolji izbor i da tek tako možete naći i povoljnu torbu, ali sam pristalica onoga da kad nešto lepo a povoljno nađem - kupim. Uvek se desi da mi kasnije treba :)
Sve u svemu, rizik se isplatio :) 
SHOP THIS LOOK:

Click to find in the shop

8 коментара:

Thank you for you time

Instagram