Praznična euforijaS prvim okićenim izlozima , počinje da je javlja praznična euforija. Zatim se u šoping molovima javljaju ogromne jelke i svetiljke i tada počinju da se čuju dečija graja i osmesi i polako kreće praznično raspoloženje.Obožavam ovaj period u godini!Sve počinje da sjaji  i ono tumno jesenje raspoloženje ostaje za nama. I koliko god da neko ne voli šljokice i sjaj one proslo postaju neizostavni deo prazničnih kombinacija.

Ovo je prvi outfit post u znak praznika koji nam dolaze. I ako još 20-ak dana udaljena smena stare i nove godine , rešila sam da vas  inspirišem povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Reč je o svetlucavoj haljini sa V izrezom i OTK čizmama. Ovog puta opredelila sam se za varijantu u kojoj nosim običan svakodnevni kaput (možete ga videti u predhodnom postu → OVDE) ,ali sam ga učinila glamuroznijim dodavši mu krzno. Ovo možete svakako učiniti sa bilo kojim kaput koji imate , vrlo je laka a efektna transformacija, još ako je neki od kaputa počeo da se "čupka" ovo može biti idealno rešenje za vas. Elem , želela bih da se fokusiram na ROSEGAL haljinu (pogledajte je →OVDE). Već par dana u natrag na stranicama sa odećom počinjem da vidjam razne haljine za novu godinu ,ali sam retko vidjala haljine ovakvog kroja. Zapravo ,ovom sam se oduševila zbog interesantnog "šlica" koji se nalazi sa prednje strane i omogućava da potpuno elegantno možete da koračate. Celokupnu kombinaciju upotpunila sam čizmama iznad kolena sa providnom potpeticom , o kojima sam toliko pisala u predhodnom postu. 
Želim da izrazim izuzetnu zahvalnost mom fotografu Ivanu Josifoviću koji se i ovog decembra potrudio da uveliča moja novogodišnja fotografisanja povodom inspirisanja za outfite tokom praznika.
8 коментара:

Thank you for you time

Instagram