Top komadi za Januar


SHEIN

1. 

Kožne pantalone - SHEIN


Pantalone od eko kože neizostavan su komad za ovaj period. Mogu se nositi s poslovnim kombinacijama ili za noćne izlaske. Bilo da se odlučite za ravne čizme ili štikle s ovim komadom ne možete napraviti grešku. Ako još uvek niste uvrstili ovaj komad u svoj garderober ,pravo je vreme da to učinite.
SHEIN

  2.

Polu rolka - SHEIN

Minimalistički komadi pastelnih boja učiniće da izgledate prefinjeno a da ostavite utisak na okolinu. Siva, nežno roze ili nebo plava boje su za koje trebate da se odlučite pri pravljenju dnevnih kombinacijama . P.S. Fashion

3. 

Široka statement narukvica - P.S.Fashion

Vaše večernje kombinacije upotpunite nekim nakitom. Široke narukvice idealne su za svaku priliku , izgledaćete sofisticirano i ženstveno. P.S. Fashion nudi predivno dizajniran nakit kji će učiniti svaki vaš outfit jedinstvenim! 4. 

    Kožna torba - Mango 

 Trapezasta Mango torba sa dugim kaišem idealna je za dnevne prilike . Njen kaiš sa lancem i kožom čini savršen sklop za smele kombiacije koje čekaju da ih ponesete.
  
P.S. Fashion5.

 Džemper sa tilom - P.S. Fashion


Dzemper haljina sa tilom je praktični komad čiji dizajn i sjaj nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Može se nositi sa plitnim ili dukokim čizmama iznad kolena ali i sa patikama.  Razigrana kombinacija materijala na ovom komadu učiniće vas zavodljivom i smelom! 

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram