Top 5 stvari za leto


Tokom različitih razgovora koji su se vodili tokom ovog fotografisanja, nekako smo moja predivna drugarica i ja došle do top 5 stvari koje smatramo neophodne za ovo leto.

1. Papuče - ne,ne mislimo na jadranke i gumenu obuću. Papuče od kože sa različitim ukrasima zavladale su ulicama svetskih gradova. Smatramo ih neophodnim ne samo zbog njihove popularnosti već i zbog udomnosti koju pružaju tokom leta.
2.Rančevi i male torbice - Predivan sklop koji sam otkrila u Jellyfish art-u me je oduševio. U pitanju su ranac i mala tvrda torbica u istoj boji. Pritom trobica može stati u ranac,pa je pri putovanju dovoljno staviti ranac na ledja sa svim sitnicama koje su vam potrebne i malom torbicom. A kada ste već tamo, u svaki večernji outfit možete nositi vec jako popularnu tvrdu torbicu preko ramena. Neverovatno praktičan sklop zar ne? 
3.My 7th heaven maske za lice - juče sam nakon bazena i slikanja došla kući mrtva umorna. Potom sam sedeći pored svog računara uočila pakovanja maski za lice. Uzela sam jedno, izašla na terasu i nanela masku na lice. Osećala sam rasterećeno, srećno što sam sebi napokon posvetila malo vremena i pažnje. Obožavam ove maske. Rashladjuju lice, prelepog su mirisa ,a koža je nakon skidanja maske meka kao svila. Najiskrenije preporuke na račun My 7th heaven-a.
4. Kompleti - hit kompletići koje čine letnje pantalone/šorcevi  i topovi su prelepi trend koji će zavladati ovim letom!
5.Nivea mleko za telo - stavila sam mleko za telo kao poslednje ali ne zato što ga smatram manje važnim. Koža se od sunca dosta osuši pa je mleko za telo pre spavanja ili nakon sunčanja neophodno. Odučila sam se za Nivea mleko jer ga koristim već godinama unazad i nalazi se uvek u mom koferu kada krenem na put.
SHOP THIS OUTFIT:Click to open
Click to open

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram