Moderna dama iz 40ih


Ova haljina, jedna mi je od najomiljenijih koje imam u ormanu. Kada sam je naručila sa interneta (možete je naći OVDE) nisam mogla ni da zamislim da će stići ovako nešto ovako visokog kvaliteta po tako pristupačnoj ceni. Bandage haljine koje se kod nas mogu naći uglavnom podsećaju dosta jedna na drugu i do sada nisam vidjala ovako elegantan model. U želji da je i vama predstavim u punom sjaju imala sam problema sa izbrom obuće. Naime naručila sam dva para sandala za nju ali nisam verovala da će se ona tako dobro uklopiti uz oba. Na slici iznad nosim zlatne sandale sa trouglastom štiklom iz Amiclubwear-a ,dok se na slikama u dnu posta mogu videti sandalice iz Yoshop-a sa zlatnim krilima. Inače imam dosta problema sa obućom jer me sve žulja , a za ova dva para mogu reći da imaju dobar pad i da su zaista udobne. Zlatne sandale imaju dosta visoku štiklu od nekih 12cm dok su roze nešto niže (oko 8cm).

Na stranu gde je kupljeno, mislim da današnja kombinacija zaslužuje dosta pažnje ,zbog elegancije koju poseduje. Nekada su žene pre svega bile dame , pa su im haljine,karmini i štikle bile sastavni deo svakodnevnice. Danas , umesto da se posvetimo isticanju svoje lepote, hrlimo ka trendovima koji ne pokazuju baš ništa osim previše obnaženog ženskog tela u muškim komadima. Svaka od nas je dama, samo se trebamo navići da nisu naši poslovi otvaranje vrata i privlačenje stolice niti glasno smejanje na ulici, umerenost i skladnost ključ su ženske privlačnosti. . .


         
click to open

Click to open
6 коментара:

 1. These photos are stunning Beba! You look amazing in that gorgeous dress <3

  Kisses Tamara Chloé

  www.TcStyleClues.com

  ОдговориИзбриши
 2. Fotke su nestvarne! Haljina je predivna i odlično ti ističe figuru!

  felizhanna.blogspot.hr

  ОдговориИзбриши
 3. Čini mi se, šta god obukla, ti ćeš biti moderna dama! Mada moram priznati da mi se ovaj stil iz spomenutih '40-tih posebno dopada! Izvrsna haljina, fenomenalno ti pristaje, cipele takodje vrutalno dobre! Odusevljena!
  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

  ОдговориИзбриши
 4. Pa ja sam oduševljena kako tebi sve pristaje! Haljina je divna, ali štikle su TOP! :)

  Minnah's Life

  ОдговориИзбриши
 5. Love the look, especially the shoes!!
  Have an awesome day!
  xx Kris

  https://dreamingofpink.wordpress.com

  ОдговориИзбриши
 6. Gorgeous photos!

  http://iameleine.blogspot.com/
  http://www.instagram.com/iameleineblog/

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram