Da li trenirate vikendom?I ako je vikendom najteže trenirati, došlo je vreme da se još jednom osvrnem na svoje treninge i napišem par izmena koje slede tokom zime. Kako već znate trčanje napolju u toku zime je izbodljivo ali ja nisam pripadnik te grupe ljudi - spremne za takvo mučenje. Ja umesto toga, trčanje zamenjujem odlaskom u teretanu 4 do 5 puta nedeljno. Ishranu dopunjujem suplementima iz Protein.si radnje kao i sportsku opremu,kako bih se osećala moderno čak i tih sat vremena u teretani :) Uglavnom pijem njihove proteine i koristim ih pri spremanju različitih poslaltica pošto sam veliki ljubitelj slatkiša.

Glavno pitanje koje muči sve pripadnice lepšeg pola jeste "Da li će se nabildovati ako počnu da podižu velike težine?" te se većina njih odlučuje za bučice od 2 do 3kg i laganije vežbe. Ja svoje telo opterećujem velikim težinama jer se uz dobru ishranu telo ne povećava tj ne širi od ovakvog tipa vežbanja. Nedelje treninge koncipira mi personalni trener Milan Jovanović na čemu sam mu neizmerno zahvalna :) Te tako u toku nedelje imam par različitih treninga za naravno različite mišićne partije. 
Najnaporniji su treninzi nogu dok su nešto lakši za ruke i ledja kada dodajem i malo trčanja na traci (svega 15ak minuta) . Danas sam na trčanju nosila svoje nove patike iz Amiclubwear radnje i zaista sam zadovoljna udobnošću kao i dizajnom :) A da li vi trenirate vikendom? :)
SHOP THIS LOOK:
Click to find in shop

4 коментара:

 1. waoo...! thats was a stunning darling its seems you are good hard worker dear..
  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

  ОдговориИзбриши
 2. Super post. KAda su treninzi u pitanju idem na njih kad god imam sl.vremena bio vikend ili radni dan. Odlična motivacija onima koji stalno odlažu treninge...

  ОдговориИзбриши
 3. Work out with style!!! ;)
  kisses
  Agnese & Elisa
  http://desiresinstyle.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Nedeljom nikad! Nedelja je dan za slatkiše :-D Inače, 4-5x nedeljno...

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram