U ljubičastim cipelama


Volim da kroz svet koračam gledajući kroz roze naočare i hodajući u visokim potpeticama. Razlog tome jeste bolji osećaj koji omogućujem sama sebi pre nego što izadjem na ulicu. Ne volim da u svom okruženju čuvam ljude negativnce, čije sumorne misli mogu da upropaste i najlepši sunčani dan.  U današnjem postu spojila sam dve omiljenje boje u jedan outfit - ljubičastu i žutu! Uvek sam nošenje ove dve boje kao i kombinacije crveno-zeleno ili pink-crveno smatrala osim izuzetno smelim i dobrim stilskim izborom. ♥
U ovom postu nosim ljubičaste svilene štikle i žutu haljinu sa niskim karnerom. Ovo jesu dve nove stvari u mom garderoberu ali su se tako dobro složile da sam poželela da ih uslikam zajedno. 
Cipele su stigle od jedne nove firme po imenu FASHION71 sa kojom do sada nisam radila. Mogu vam samo reći da sam i više nego prezadovoljna. Odeća je kvalitetna a stiže izuzetno brzo. U nekoliko narednih postova podeliću sa vama i ostale komade koje ste do sada imali priliku da vidite na Insta story na mom profilu pre par dana.

Nadam se da vam se dopada kombinacija, uživajte u vikednu !


SHOP THIS LOOK:

Click to find in shop
Click to find in shop

3 коментара:

Thank you for you time

Instagram