U ružičastom svetu


Da li ste i koliko često poželeli da pobegnete od sumorne realnosti i upustite se u život bez problema u kome vas okružuju samo vama dragi ljudi i u kom živite svoje snove?  Ja to nekako doživim svakog ponedeljka, povremeno kada obujem visoke potpetice i zapitam se zašto baš svaki par mora da me nažulja i naravno u mometnu kada shvatim da sam dodala par kilograma. Zašto ne može da bude sve idealno? Lako do željene težine, lepe cipele i udobne ili neki tipa neradni ponedeljak? 
No, ako promenim perspektivu nije sve baš tako loše. Evo npr čizme sa slike su mi udobne, današnji ponedeljak će biti topao i sunčan, a svi mi do svojih snova možemo doći istrajnim radom i trudom.  Dakle, sve je do nas samih. Ne kažem da će sve biti onako kako želimo,ali treba da se trudimo i dajemo maximum sebe u svemu što radimo kako bi se približavali našem idealnom svetu.
Ja već 5 godina unazad, svakog dana ulažem trud (dosta truda) kako bih postala dobra blogerka, čiji su sadržaji kvalitetni i kako bih svojim pratiocima ali i poslovnim partnerima pružila sadržaj kakav zaslužuju. Najdraži su mi poslovi u kojima mogu da pričam sa našim ljudima, koji se trude i vredno rade na svojim brendovima. 
Jedan takav brend je Love Style Magic čiji mantili možete videti na ovim slikama. Ono što me je privuklo ovom brendu jesu njihovi elegantni,damski modeli u kojima će se svaka devojka osećati kao princeza. Odlični krojevi i materijali su mi takodje od presudnog značaja kada biram odeću i baš to sam našla u ovom online brendu. Tvorac ovih divnih, ženstvenih haljina je Dubravka. Devojka koja veruje u svoje snove ali se i svakodnevno trudi kako bi ih ostvarila. Počela je blogovanjem a potom svoju ljubav prema modi pretočila u svoj brend. Svoju inspiraciju nalazi u materjalima,bojama, ali i samom raspoloženju, trudi se da kroz svoje modele pruži devojkama baš ono što one traže - dobar kvalitet i komade koji će uvek biti IN. To su bazični komadi , koji se uvek mogu nositi i ne podležu značajno trenutnim trendovima. Baš zbog toga ovi komadi omogućavaju onima koji ih nose da ispoljavaju svoju ličnost a ne budu u tome sputani trenutnim trendovima.
Ovoj mladoj psihološkinji ali i modnom kreatoru želim još više uspeha  i ovakvih modela. Devojkama su potrebni ovakvi brendovi kako bi ispoljile napokon sebe i prestale da slepo prate poznate ličnosti pritom zaboravljajući da postaju kopija. Još Dubravnikih kreacija možete videti i na njenoj Instagram stranici → LoveStyleMagic ♥
5 коментара:

Thank you for you time

Instagram