Romantični rok


Decembar je mesec kada svi jure u u naokolo pokušavajući da završe poslednje obaveze pred Novu godinu. Mesec kada ljudi najviše kupuju i tragaju za šljokicama i sjajem. Volim ovaj mesec. Volim tezge na ulici pune ukrasa, svetljike i pakete i brdo pahulja koje se zadržavaju na  mojoj kosi.
U ovo periodu pri kupovini najviše pažnje posvetim odabiru čizmama. Razlog tome definitvno jesu vremenske prilike (iliti neprilike) a i želja da obuća koju nosim ipak bude moderna i lako uklopljiva uz različite stilove. Prvenstvo pri izboru dajem kvalitetu i udobnosti. Puno kilometara prepešačim u toku dana pa ne želim da moja stopala pate zbog toga. Previše puta sam završavala sa hanzaplastima i ranama pa sada puno pažnje posvećujem probi obuće kako do toga ne bi došlo. Najveći problem koji tada nastaje jeste cena koja uglavnom nije najbolji prijatelj u ovakvim sitacijama. Udobnu i kvalitetnu obuću prate visoke (za naše standarde prevelike) cene koja znaju da se kreću i do polovine nečije mesečne plate što zaista nema baš puno logike. Prodavnica u kojoj sam našla najbolji balans izmedju cene i kvaliteta ,a pritom i dobrog, modernog izgleda jeste Deichmann.
Kako sam imala prilike da pročitam na internetu ova činjenica potiče jos od samog osnivanja firme. Naime, sve je krenulo od obućarske radnja koja je kasnije postala veliko porodično preduzeće sa idejom da ljude snabdeva kvalitetnom obućom po pristupačnim cenama - što je i danas čini.
Čitav tim,redovno prati trendove širom sveta, pa su za ovakve modne fanatike kao što sam ja ,ali i većina devojaka, dostupne glamurozne cipele iz  Catwalk-a ali i trendi čizme iz Star kolekcije Ellie Goulding.Ono što najviše volim,jeste činjenica da u jednoj prodavnici mogu naći čizme, patike, elegantne cipele ali i savršene patofne sa zekama u kojima ću se osećati kao dete. Da, to možda deluje čudno za jednu blogerku,ali da, ja volim da maximalno optimizujem svoje vreme kada je upitanju kupovina.


Ove zime ja sam za sebe odabrala lakovane bajkerske čizme sa prelepim, crnim cirkonima iz Star kolekcije. Volim ovakvu obuću jer je uvek moderna a istovremeno najlakša za kombinovanje. Imaju atraktivni ,debeli đon i pertlaju se! Ovakve čizme,možete nositi sa baggy farmericama kao što sam to ja na slici iznad učinila , pantalonama bilo kog dezena,ali i ukombinovati sa haljinom. Vrlo atraktivno će izgledati sa dugom,lepšavom haljinom sa cvetovima ili jednobojnom haljinom uz telo.
 Ja sam se pak odlučila da ih ukombinujem i sa nežno roze haljinicom sa karneriman (koji su jako popularni ove sezone)i tako vam pokažem još jedan od ideja kako da ih nosite...


Moja topla preporuka je da sebi nabavite jedan par ovakvih čizmica i budete moderne tokom cele zime...♥


Fotografije @timbicus

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram