INGRID Satin Touch rumenilo (13)


Odavno već čitam o Ingid kozmetići i uglavom je gledam na sajtu kozmetikaiparfemi.rs . Prvi njihov proizvod koji sam probala bio je matt karmin u nijansi 309 ,a onda sam rešila da isprobam još neke proizvode jer sam ovim bila izuzetno zadovoljna. Osim Ingrid proizovda na ovom sajtu možete naći i Elixir kozmetiku ali je ja nažalot još uvek nisam isprobala.

Danas sa vama želim da podelim utiske o jednom predivnom malom rumenilu sa velikim sjajem. Dolazi u pakovanju od 3,5g  i veoma slatko izgleda :) Maleno je te tako može da stane u bilo koji neseser.
Ova nežno roze nijasa pruža obrazima zdrav i prirodan izgled i odlično ističe jagodice.
Sadrži jedinstveni soft kompleks koji kožu lica čini glatkom i mekom.  
Ja nisam ljubitelj rumenila,medjutim ovo se zbog svog sjaja dosta razlikuje od drugih koje sam probala. Ne stvara "zdrava ko jabuka" izgled jer nije previše jako,ali odlično naglašava ten. Pigmentacija je dakle slabija te tako ne možete da preterate sa prvim nanošenjem a možete ga lako nadograditi do željene nijase nanošenjem još nekog sloja. Lepo se stapa sa puderom i možete ga koristiti u kombinaciji sa hajlajterom i bronzerom
Još jedna dobra stvar je što se ovo rumenilo ne kruni te će trajati dugo bez obzira na malu gramažu. 
Cena rumenila je 299 din i možete ga naći na sajtu kozmetikaiparfemi.rs . Dakle isplati se, cena je niska a poizvod kvalitetan.Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram