Cat eye and red lips


  ♥Romantika počinje kada se aura upotpuni♥

Šalu na stranu , danas pišem o samo dva proizvoda koja su sam potrebna za savršen make up. U pitanju su proizvodi kozmetičke kuće Aura i to već poznati tečni ruz u nijasni 605 i njihov ajlajner u gelu.


Nikada nisam volela ajlajner u gelu jer sam smatrala sebe jako nespretnom kada je upitanju iscrtavanje. Delovalo mi je jako teško da četkicom iscrtavam tanke linije pa sam se uvek pre odlučivala na kupovinu flomastera. Kada je od Aure stigao ovaj ajlajner u gelu rešila sam da pokušam. Zapravo se ispostavilo kao mnogo lakša varijanta. Ajlajner se brzo suši tako da se neće preslikati, pritom je dovoljno kremast da se može njime lako crtati. Koristila sam ga više puta do sada i izuzetno je postojan. Volim da ga koristim kada ne planiram da nanosim senke jer njime mogu lepo da iscrtam cat eye, dodam malo maskare i završila sam sa šminkom.


 O ružu za usne sam već više puta pisala, snimala čak i make up tutorijal, slikala jedan od outfita koji vam se po, reakcijama mogu zaključiti , najviše dopao do sada. Video istog možete naći → OVDE. Postojan je, brzo se suši a ne isušuje usne. Nijansa je magična! Zapravo zubi ne deluju žuće zbog crvenog karmina i to mi se jako dopalo!


Ovo ne radite, ajlajner se jako teško skida sa ruke, narednih pola sata sam ga sapunom strugala sa ruke, znači ,zaključak, mažite ga gde i treba i ne brinite da će se u toku večeri razmazati ili skinuti! Da zaključim, samo ova dva proizvoda i maskara su potrebni da za dan zaljubljenih izgledate jako zavodljivo. Ovo je make up koji nikada neće izaći iz mode i smatram ga dobitnom kombinacijom. Ako se odlučite ipak za nežniji izgled, paleta senki "Romantic sunset" je odličan izbor!

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram