Recenzija: Ingrid podloga za šminku


Nakon što sam probala da šminku fixiram različitim sprejevima i završavala shvatajući da je pola mog pudera upilo moje lice a ne da se on skinuo, rešila sam da isprobam podlogu za šminku sa sajta KozmetikaIParfemi.rs . Odabrala sam novu podlogu koja redukuje bore smejalice koje su nastale oko očiju i usnama pod nazivom INGRID Reducing Wrinkles & Mimic Lines. Podloga dolazi u elegantnom pakovanju od 30ml. Divne je krem nijanse i deluje izuzuetno primaljivo već na prvi pogled.
Dakle,potrebno je da je nanesete u maloj količini po celom licu,a na mestima gde su dublje bore možete naneti još jednom u pravcu duž pružanja linije bore. Takođe je možete koristiti za pokrivanje bora u predelu grudi i vrata. Pošto ovakvih problema nemam, podlogu je testirala moja mama. Ona nikako ne voli kada je tećni puder nagomila u predelu bora. Ova inovativna podloga lako se razmazala i stopila sa licem a da pritom nije ostavljala osećaj zatezanja kože lice. Koža je postala svilenkasta i mekana na dodir. 


Šminka je postojana i lakše je razmazati puder po licu kada je predhodno naneta podloga. Te stoga bolje je investirati u dobru podlogu nego u fixator šminke!
Sve u svemu mama joj je dala čistu desetku a i ja sam zadovoljna kako je pokrila moje male smejalice oko očiju :) Cena proizvoda je 889 din i naravno naručen je sa sajta kozmetikaiparfemi.rs odakle je i sva moja Ingrid šminka! Topla preporuka na račun ove podloge :)


1 коментар:

  1. Baš si lijepo dočarala sve vezano za ovaj fixator. Sigurno ću razmisliti o tome da ga naručim. Prvi put sam na blogu i oduševila sam se ❤

    everydayema.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram