Serbia Fashion week 2018 outfit - day 4


Tokom ovih proteklih pet dana tokom kojih sam bila ambasador SFW svaki dan tekao je skoro pa istim tokom. Gledanje slika od predhodne večeri uz prvu jutarnju kafu i postavljanje istih na blog. Onda bi usledilo pravljenje kombinacije za veče tj uparivanje nekog novog Flama Fashion komada sa Deichmann cipelicama. Zatim bih se našla sa mojom novom, divnom prijateljicom Danijelom da popijemo koje piće i napravimo par fotki. Tokom svih ovih dešavanja jako sam puno šetala i zaista ne mogu da verujem da sam po više od osam sati provodila na potpeticama. To je jako teško i vrlo često nakon ovakvih dana završim sa flasterima i velikim žuljevima. Kako se to nije desilo želim da istaknem da ako se rešavate za ovakve modele sandala koji na prvi pogled bole, bolje kupite Deichmann-ove, jeste da ih imaju u svega 3 boje (crvenekrem i crne) ali su zaista super udobne.


Već trećeg dana Serbia Fashion Week preselio se u Master centar i tu je ostao sve do subote. Ova organizacija mnogo mi se više dopala od svih predhodnih jer je i tokom koktel pauzi moglo da se šeta i da razgledaju divni radovi ljudi koji nisu imali revije. Jedina mana jeste bila velika udaljenost od centra Novog Sada. 

Tokom ovog četvrtog dana gledale smo revije Monarh-a iz Rumunije, Sanje Veličković, Suzane Perić, Milana Senića,Marije Šabić ,Ane Vasiljević, Bate Spasojevića iz Srbije i Bosne i Herzegovine, i Peer Cox Fashionclash iz Holandije. Najviše su mi se dopale kreacije Bate Spasojevića ali me je asimentrija Ane Vasiljević takodje kupila. Marija Šabić unela je romantiku i ženstvenost u naše redove i cvetićima podsetila na proleće. Ovog puta prvi put sam videla i kreacije Monarh-a i poželela da neke od njih i sama nosim...


Između revija zabavljali smo se i družili uz po neku čašu vina i dobru muziku...

Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram