Serbian Fashion week 2018 outfit - day 1


Juče je otvoren deseti jubilarni Serbian Fashion week u Dunavskom parku u Novom Sadu. Predstavilo se pedeset dizajnera iz trideset zemalja a čitavu manifestaciju propratio je operski ansambl. Divne manekenke naravno prošetale su nove,ekskluzivne kreacije a njih su pratili momci na belim biciklima. Duge haljine prekrivene čipkom, resava i sljokicama provijorile su parkom. Osim haljina tu se našla i po koja smela, muška kombinacija koja je ostavljala gledatelje bez daha...
Mi smo se kao ambasadori ovog divnog dogadjala smestili u prvom redu i uredno snimali čitav spektakl kako bi smo ga vama što vernije preneli. Do mene su se našli Goran Milenković (Goshempire) i Danijela Prijović (dacakockica.fashion), moje drage kolege koje su bile na istom zadatku :) 
Ako nas sinoć niste pratili, sve snimke revije možete videti u highlighted story objavama, a večeras sledi nastavak jučerašnjeg događaja:)Za moj outfit pobrinula se Flama Fashion iz Niša , dok se za moju obuću napravno pobrino Deichmann sa svojim novim, divnim modelima sandala. Ja sam za sinoć odabrala krem sandale sa visokom petom ali me to nije omelo da juče propešačim dosta kilometara po Novom Sadu. Naime, mislila sam da cu dobiti barem neki zulj ili kakav bol u nogama ali toga nije bilo ( te su ovo definitivno sandale koje ću nositi na Apsolventskoj večeri :D ). Odabrala sam ih pre svega zbog samog modela koji je dosta aktuelan ove godine. Kako ste i sami primetili ove najjednostavnije sandalice sa dva kaiša potpuni su hit ovog leta. U Deichmannu ih možete naći u više boja, a ako vam je ovo previše jednostavno, imate i slične modele ukrašene sa svega par detalja kao što je leptir ili po neki cvetić :)Ja sam ipak za svoj outfit odabrala klasičke lakovane sandale jer sam ih smatrala najprikladnijim za ovu manifestaciju. Baš ovaj model možete pogledati bolje → OVDE4 коментара:

 1. Predivna i prefinjena.
  Dopada mi se sve, ali najvise kako imaeš da nosiš kombinaciju.

  Kiss, pa se nadam susretom na kafi <3

  ОдговориИзбриши
 2. Veoma lepa kombinacija, jako elegantna. 😊

  http://www.couture-case.com/

  ОдговориИзбриши
 3. Great post, I like it, fantastic outfit :)

  new post
  http://mensfashionobsession.com/

  ОдговориИзбриши
 4. What a great outfit, so elegant ;)
  kisses
  Agnese & Elisa
  http://desiresinstyle.com/

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram