Recenzija: Ingrid Eyeshadow base


Najteže je pisanje postova kada nema puno reči hvale koje si ste želeli da iskažete o nekom proizvodu ili mestu. Onda krene talaškanje po netu, čitanje novina i tome slično samo kako bi se tek par reči sklopilo. Ja danas, međutim, nemam taj problem. Naime, pre svega par dana bilo je moje apsolventsko veče te sam se za tu priliku sama šminkala. Najveće opterećenje bilo mi je naravno šminkanje očiju jer se moj kapak jedva da vidi a takav oblik oka jednostavno preslika sav trud i rad u jednu običnu mrlju na oku. Tako sam se opredelila za kupovinu Ingridove baze sa seku i testiranje iste. 
Kada sam je prvi put koristila uočila sam da je ona zapravo jako neutralne boje i za razliku od korektora koje sam vrlo često koristila u ulozi baze, jedva da se primećuje kada se nanese na kapak. To mi je ulilo malo nepoverenja ,ali sam nastavila dalje. Usledilo je nanošenje senki i moje veliko oduševljenje! Senke su bile 3-4 puta pigmentisanije no kada sam ih nanosila na čist kapak ili na korektor! 


Što se tiče postojanosti, šminka je izdržala punih 12h! Senke se nisu ni pomerile. Boja nije upila i izgledale su skoro isto kao na samom šminkanju. Sve preporuke na račun ove baze!


Kao što vidite na slici boja baze je jako približna boji pudera tj lica.


Možete je naći na sajtu KOZMETIKAIPARFEMI.RS , cena je 515din

Нема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram