Recenzija: Ingrid Mineral silk&lift tečni puder


Danas na temu mog omiljenog pudera. Upitanju je Mineral Silk & Lift puder iz Ingrida koji možete naći na sajtu KozmetikaIParfemi.rs .Puder dolazi u malom, crnom pakovanju od 30ml idealnom za nošenje u neseseru! Medjutim, kako je izuzetno postojan, u neseseru vam verovatno i neće biti potreban ako ga kod kuće predhodno nanesete. 
U listu omiljenih proizvoda došao je nakon korišćenja za proslavu apsolventske večeri gde je izdržao 12h a da se nije pomerio! Pre svega idealno pokriva nesavršenosti, nije težak a lice nakon nanošenja izgleda savršeno!
Kada sam prošle nedelje pisala o Ingridovom Dr.Make-up puderu, rekla sam da cu pravili paralelu,te je evo sada :
Dakle Mineral Silk&lift je mnogo lakši na licu. Lakše se nanosi i ravnomernije. Nema skupljanja na suvljim delovima lica i može se koristiti bez predhodnog korišćenja baze, što kod Dr. Make-up nije slučaj. 
Što se tiče mirisa, ovaj puder ima svoj miris ali je jako prijatan i ne smeta pri korišćenju. (Dr.Make-up nema nikakav miris što je plus) 
Jako je postojan! Kod mene je izdržao 12h, što ne znači da ne može i duže od toga.
Puder sadrži vitamine B i F koji čine kožu zategnutijom, do UV filter štiti od štetnog sunčevog zračenja.
Dakle, izmedju Dr. Make-up i Mineral Silk and Lift, biram drugi. Ten mi izgled lepše i sam puder je lakši. I ako sam od oba odabrala najtamnije nijanse, boja Dr. Make-up pudera je dosta prirodnija, dok Mineral silk&lift daje izgled profesionalne šminke
Za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti, zavisi šta više volite. Moj izbor ipak pada na Mineral silk&lift i to samo iz razloga što je sama tekstura lakšaНема коментара:

Постави коментар

Thank you for you time

Instagram