Recenzija: Ingrid matt karmin


Ok, ovo je najlakša recenzija koju sam do sada imala prilike da uradim jer ovo je već drugo pakovanje ovog karmina i ono je već polu prazno. U pitanju je matt Ingrid tečni karmin u nijansi 309. To je tamnija, roze nijansa moja je toliko neutralna a u isto vreme toliko efektna. Ovo je jedini karmin koji ja imam na sebi u 90% slučajeva (onih 10% otpada na svečane prilike kada nosim crvenu boju). Kada sam prvi put počela da ga koristim sve drugarice su me pitale,kako mi usne izgledaju tako punije i sveže. Tajna je bila u ovoj maloj crnoj kutijici! Nežno roze boja idealno se slaže sa svim nijansama kože tako da usnama daje prirodan, svež izgled. Naravno vidi se da imate karmin na usnama,ali njegova boja je toliko neutralna da se odično slaže sa bilo kojom šminkom. Ja ga npr tokom dana nosim sa olovkom i tada na očima od šminke imam samo maskaru, tokom večeri dodajem nešto malo senki na kapke i uklanjam olovku sa usana tako da ostaje samo karmin.

Zaista sam puno puta dobijala pitanje kako se šminkam za svako slikanje i odgovor je sledeći. Ja uglavnom imam braon senku na očima, eyeliner i maskaru a na usnama imam baš ovaj karmin! Zaista sam najveći mogući fan ovog karmina, jer je matt, postojan je a boja je fenomenalna! Nakon prvog pakovanja probala sam da nadjem sličan karmin u svim obližnjim parfemerijama ali sam se ipak vratila na sajt www.kozmetikaiparfemi.rs  i naručila sebi još jedan jer ovako dobre nijanse nigde nije bilo!
Ne žeim da pričam o sastavu karmina, mililitraži i sličnim stvarima koje većinu devojaka i ne zanima baš puno, cena karmina je 395din, boja je najbolja na svetu i ne znam šta bih vam još rekla,osim da odete na sajt iznad i naručite sebi jedan ovakav jer se nećete sigurno pokajati! Ja ga zaista obožavam!!!1 коментар:

Thank you for you time

Instagram