Tartan bezvremenski modni klasik!


Možemo komotno reći da su karirani komadi već par sezona unazad neizbežni delovi kombinacija koje šetanju poznate dame u svetu mode, međutim tartan je mnogo više od toga! Tartan je simbol Škotske i njenog nacionalnog identiteta. Ovaj bezvremenski modni klasik nekada je bio rezerviran samo za mušku populaciju, ali se nakon 19. veka to se promenilo zahvaljujući kraljici Viktoriji koja mu je dala profinjeniju notu i pretvorila ga u modni trend koji je ubrzo zahvatio svet. 

Kombinacije više kariranih komada nisu tabu, upravo suprotno, slobodno ga spojite i sa animal, cvetnim i drugim, na prvi pogled nespojivim, printevima. Ako ipak niste pobornik upečatljivog looka, jednostavno ga uparite sa jednobojnim komadi ili teksasom. Dakle, nikada ne možete pogrešiti kada je ovaj komad u pitanju, samo dajte mašti na volju! 


Ako još uvek u ormanu nemate neki ovakav komad, dobro bi bilo da se odlučite za suknju ili sako. Ova dva komada uvek dobro izgledaju u bussiness kombinacijama, cak, šta više možete kupiti i ovakav komplet i nositi ga zajedno ili razdvojeno :)Iskoristite priliku da na sajtu Shein pronađete željeni komad sa 15% popusta uz pomoć koda beba15 !

SHOP THIS LOOK:
Click to find in a shop


4 коментара:

Thank you for you time

Instagram