Udobnost i atraktivnost


Ove jeseni i zime kada je u pitanju obuća najpopularnije su čizme. Ali kako odabrati savršen par čizama u moru novopredstavljenih modela i dezena? 
Obuća treba da oslikava vaš karakter i da bude upadljiva. Ali koliko puta vam se desilo da pronađete savršeni model a da vam ne odgovara ni jedna od ponuđenih boja i dezena u kojima ih ima. Zato je tu OBUĆA TREND. Ovi divni ljudi prave predivne modele obuće a boju možete da birate sami! Da osim što su izuzetno kvalitetne i udobne moguće je da vam ih izrade od željenog materijala. 
"Mrzeo bih osobu koja bi pogledala u moje cipele i rekla: O Bože. Deluju tako udobno” - Christian Louboutin.
Dakle, o mojim zelenim čizmama to niko ne bi ni slutio. Visoka, tanka štikla špic ama baš ništa ne sluti na udobnost. Ona su jednostavno damske i moderne, sve ono što jedna devojka/žena traži od svojih cipela. Medjutim iza atraktivnog izgleda stoji još nešto - udobnost! Meka tkanina prosto mazi stopalo!

Još bolji deo jeste činjenica da ih možete nositi na dva načina. Materijal je tako mek da ga možete jednostavno spustiti naniže i "nagužvati" i od čizama iznad kolena one očas posla postaju jedan od najpopularnijih modela čiju dubinu određujete sami!
Dakle, ako još uvek niste nabavili svoj savršeni par za ovu sezonu obavezno svratite do prodavnice Obuće Trend u Nišu u podzemnom prolazu ili posetite njihov Facebook i Instagram profil 3 коментара:

Thank you for you time

Instagram