"Wild side" - obuća sa leopard printom


Ukoliko želite da svom svakodnevnom, monotonom outfit-u dodate "rawer" notu na pravom ste mestu! Animal print potpuno je ovladao ovom sezonom, tako da "dobrodošli na divlju stranu mode". 
Ovaj ultra popularni trend naprosto je zahvatio planetu i ušao u ženska srca (doduše već je i bio u nekim srcima i ormanima). Tako da, ako želite da obične kombinacije začinite , vreme je da izvučete sa dna garderobera neki animal komad poput bluze, haljine, suknje i navučete ga na sebe...
Ako pak niste do sada smatrali da su vam ovi komadi potrebni i ne posedujete ih, pravo je vreme da razmislite o njihovoj kupovini.  Cipele ili aksesoar sa animal printom najbolji su izbor za devojke koje po prvi put žele da ponesu ovaj print. Divan su detalj koji nikada neće biti "previše", već će samo uneti živost u jednobojne kombinacije. 
Ako se pitate kako da ukombinujete cipele ili čizme sa ovim printom, evo odgovora i na to. Animal čizme odlično se slažu uz džins, ali i one-color outfit-e u npr. zelenoj , žutoj ili crvenoj boji. Odličan su izbor i ako volite da nosite kožne komade. Midi kožne suknje ili helanke sa bež, belim ili crnim džemperom odlično će izgledati zajedno sa njima. Ne plašite se da eksperimentišete. Najbitnije je da pre toga odaberete udobne čizme  koje ćete stvarno moći da nosite.


Ključna stvar je dobra visina štikle i lepo napravljen pad. Ukoliko imate premalo prostora na kom stojite, tj. čitava težina pada na prst,e vrlo verovatno da ćete se kući vratiti bosi. Zato sam se ja odlučila za kupovinu čizama iz Deichmanna. Animal model postoji u dve varijatne (obe podjednako atraktivne - verujte mi!) sivoj i braon. Ja sam se opredelila za braon (topliju) varijantu jer imam više odeće koja će mi se složiti uz njih. Odlično odrađen pad i dobra, stabilna štikla omogućiće vam da šetate tokom celog dana bez bola u stopalima!Leopard print danas nose mnoge poznate dame poput Jennifer Lopez , Rosie Huntington, Rita Ora, Leighton Meester itd. Ovi komadi pripadaju delu za njihovu otmenu toaletu, ali su i sastavni deo casual izgleda. 
Dakle, nadam se da sam bila dovoljno ubedljiva da je baš ovakav par čizama ono što vam je potrebno za ovu zimu, ako i nisam, pogledajte šta još nudi Deichmann ove sezone i otkrijte svoj savršeni par!3 коментара:

Thank you for you time

Instagram