Materijali koji će obeležiti proleće 2019.Kada investirate u besmrtnu haljinu, nikada nećete žaliti, jer ćete je nositi godinama. Tvid je u modi dugi niz godina, a za njega granice ne postoje...

Ukoliko ste bacili pogled na prolećnu kolekciju koju je izložio na nedelji mode u Parizu Legerfeld, koji stoji iza modne kuće Chanel , mogli ste da vidite da ,osim što je bio inspirisan modom 80-tih , pistom (bolje rečeno -  plažom) su dominirali komadi od tvida. Sakoi, haljine i suknje od tvida i buklea defitivino su obeležili njihovu kolekciju.  Početkom 20. veka, gusta tkanina – tvid korišćena je isključivo za šivenje muških kaputa. U ženskoj garderobi, ona je došla tek nakon što je Koko Šanel prvi put od tvida predstavila sako i usku suknju ispod kolena. Danas je tvid  tkanina koja predstavlja aristokratiju.  Haljine i kompleti od ovog materijala našli su se u kolekcijama mnogih modnih kuća pored Chanel-a,kao što su  Alexander McQueen i Gucci.
Dakle , ukoliko za cilj imate da investirate u "večni" komad koji  će pritom biti potpuni hit ovog proleća, bilo koji komad od buklea biće pravi pogodak! Ako dodate još koju ogrlicu od bisera, zasiguno će te pokupiti svu pažnju okoline ali i divljenje!SHOP THIS LOOK:

Click to find in a shop
Click to find in a shop

2 коментара:

Thank you for you time

Instagram