Kako kombinovati zelenu sa drugim bojama?

Zelena boja je pravi hit ove sezone. I morate priznati, dođe nam kao osveženje pored uobičajnih boja. Ukoliko ne znate kako da iskombinujete zelenu boju, evo top 5 pravila kako da to najlakše učinite:

 1.Sa crnom bojom ili belom bojom

Sa ovom stavkom nema nejasnoća. Crna je uvek na prvom mestu kad je u pitanju kombinovanje. Nema greške. Crna je kao i bela sigurna varijanta. One se zapravo ne smatraju bojama jer su malo prisutne u prirodi.


2.Sa plavom bojom

Odlična kombinacija boja za posao. Obe boje spadaju u hladne boje tako da je prva asocijacija kombinacije ove dve boje – upravo poslovna kombinacija.
Kraljevsko plava boja  i zelene pantalone odaju vrlo poslovan, odgovoran i ozbiljan izgled. Stil je možete nadograditi nekim animal print cipelama.


3. Sa žutom bojom

Vrlo,vrlo stajliš, apsolutno upečatljivo, svakako jedinstveno – i nikako nije za svakoga. Zato i ne viđamo ovu kombinaciju toliko često na ulici.Sa ovom kombinacijom morate biti vrlo oprezni, dodajte torbu u neutralnoj boji i zlatni nakit


4. Sa crvenom bojom

Crvena i zelena su odlična kombinacija.Ova kombinacija je potpuno jesenja . Čak i ukoliko je čitava kombinacija u jednoj od ove dve boje, a detalj poput torbe u drugoj, izgledaće sjajno.


5. Sa ljubičastom bojom


Ovo je kombinacija koju sam ja iskoristila. Zelena i ljubičasta mogu predstavljati vrlo upečatljiv sklop, naročito njihove tamnije nijanse. Svetlije nijanse ovih boja daju vesela i prolećna osećanja. Tamno ljubičasta simol je za luksuz, prefinjenost, položaj tj čin ali i za mistiku. Zelena boja sa druge stane vuče neka druga, totalno suprotna značenja. Ona predstavlja uspeh, harmoniju, poštenje i mladost. I ako su obe pripadaju hladnim bojama odlično izgledaju zajedno, prave dobar balans kada je u pitanju ono što njihovim značenjem želite reći :)


SHOP THIS LOOK:

Click to find in shop

3 коментара:

 1. Looks so elegant with the green palazzo pants!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  ОдговориИзбриши
 2. Oduševljena sam idejom kombinovanja zelene i ljubičaste boje, i sama planiram da to radim ubuduće, a ti odlično izgledaš! 🖤


  http://www.couture-case.com

  ОдговориИзбриши
 3. Loving the green pants.. they look just like a skirt!! :)

  And of course, I love those heels! :)

  YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

  ОдговориИзбриши

Thank you for you time

Instagram