Prolećna midi haljina
Svakog proleća vlada blaga zavisnost prema midi haljinam, iliti ljubavna afera žena sa midi haljinama. Ova opsesija traje do leta, kada midi postaje maxi. Ali šta je zapravo midi haljina? 

To je haljina čija je dužina ispod kolena. Midi haljine mogu biti uske, pencil, A-kroja, od čipke, kože, kežual, večernje, elegantne. Midi haljina je verovatno najbolji stil haljina na svetu, jer se uklapa uz svaki tip tela, za svaku priliku, a istu haljinu možete nositi na mnogim događajima, dovoljno je da samo promenite obuću i dodate ili oduzmete aksesoar. 
Midi haljine, vrlo često inspirisane su stilom pedesetih, poznate su kao “Mad Men” haljine. One su uske u struku sa obimnom suknjom. Retro su i naglašavaju žensku siluetu.
Kežual midi haljine savršene su za letnje dane u kombinaciji sa patikama ili baletankama. Takođe izgledaju kul sa čizmama ili visokim potpeticama.


Ja sam za sebe odabala jednu retro verziju u žutoj boji. Njena široka,razigrana suknja izgleda veselo i prolećno. Divno se uklopila sa šarenom maramom moje mile Jelene Dimirijevićoslikanom sa puno ljubavi, ali i sa ljubicastim potpeticama i crvenim sakoom.


Torba je naravno Jellyfish art
SHOP THIS LOOK:
Click to find in shop

3 коментара:

Thank you for you time

Instagram