Domaći brend - Bamboo couture


Najbitnije kod jedne haljine jeste da ona postane ekstenzija devojke koja je nosi - nikako suprotno! Iako haljina treba da bude upečatljiva, ona treba da se slaže sa personalitijem devojke, da ističe njenu lepotu i da bude prijatna za nošenje. 

U masi današnjih prodavnica koje imaju pregršt robe sa interneta želela bih da skrenem pažnju na jedan domaći brend čije se haljine šiju po meru, naravno u našoj zemlji! U pitanju je Bamboo couture, brend čija vlasica sa puno ljubavi, pažnje i stila iz dana u dan priprema nešto novo za devojke i žene. Sve njihove haljine najbolje opisuju pridevi ženstvena, zavodljiva i svoja
Njihovi krojevi osmišljeni su tako da lagano padaju (klize) niz telo, ističući njegovu lepotu ali ne otkrivajući ga previše. Seksipil ovih haljina, najviše me podseća na onaj koji smo mogli videti u filmovima iz 70' i 80' , kada žensku figuru nisu krasile preobimne grudi ili zadnjica. Kada je bti izazovna bilo ne nositi grudnjak ili pokazati nogu kroz šlic. Ovo su haljine, koje današnju,modernu devojku pokazuju u njenom najbolje svetlu ne tražeći od nje,neudobni veš, već njen šarm, lepotu i osmeh. 

Osim, fenomenalnih haljina, ovaj brend u ponudi ima i odlične midi suknje ali i kilote (koja moram da kupim! ) i košulje.U prevodu, možete napraviti prelepu poslovnu ili dnevnu kombinaciju skrojenu po meri,od kvalitetnih materijala! 


2 коментара:

Thank you for you time

Instagram