Domaći brend - Ninoslava Milic design


Slobodno mogu da kažem da je jedna od najbitnijih stavki za ostvarenje uspeha porodica! Porodica, kao temelj jedne novonastale tvorevine, treba da služi da istu odži u svetu muka, nedaća i problema, ne dozvoli joj da poklekne i pomogne da postane bolja i sigurnija u sebe. 
Danas, za ma koji posao da se odlučite i koliko god da snažno koračate kroz život neopodno vam je da snagu (kada ona ponestane, pod jakim spoljnim pritiskom) crpite iz vašeg najbližeg okruženja - vaše porodice

Ovo pričam uz ličnog iskustva, ali i iz iskustva još jedne devojke, koja je znala šta želi, verovala u sebe ali je potporu i pomoć našla u svojoj porodici. Porodici koja je sada njen poslovi tim koji joj svakodnevno pomaže da njen san živi
Priča se odnosi na Ninoslavu Milić, moju sugrađanku, devojku koja voli da šije i kreira i svoj dar svakodnevno koristi kako bi stvorila što je moguće bolje i posebnije torbice. Jer Svaka prava žena zna da ne treba da liči na sve ostale. Zna da treba da bude jedinstvena. I takve dame znaju da je u detaljima prava formula. Neka vaše tajno oružje bude i predivna tašna, samo vaša." - kaže Nina. 

Ja sam, među pregršt modela koje je Nina do sada kreirala, pronašla svoj! Retro, poseban, jednostavan a chic - model Retrica! U pitanju je tašnica, sa preslatkim metalnim kopčanjem kakav sam još videla na starim novčanicima mojih baka. Ovaj divni, ženstveni model od skora je ponovo postao jako popularan. Dugo sam ga tražila u našim radnjama, ali ga naravno nigde nisam mogla naći. Onda mi je izašla Ninina Facebook stranica. Pažnju su mi prvo privukle njene luckaste, letnje torbe sa slikama devojaka. Slatke, male i šarene. Stvorene da razigraju svaku letnju kombinaciju! I taman kad sam se spremala da jednu od njih uvrstim u svoj orman, na videlo je izašla Retrica! Takođe šarena, cela u slikama. Ona je bila mešavina onoga što ja želim, ludosti i ozbiljnosti. Međutim, nikako nisam znala uz šta bih mogla da je uklopim. Tada sam se obratila Nini za pomoć. Devojka  se odmah odazvala i nakon duge (za nju verovatno mukotrpne) konverzacije tokom koje sam ja htela sve i ništa, došla sa mnom na rešenje - napravile smo srebrnu Retricu! Ovaj preslatki model, zgodan je za nošenje na ramenu ali i u ruci. U njega staje sve - mobilni, veći novčanik, maramice, ključevi i naravno nešto šminke. Mislim da je odgovarajući kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. A kako bi ceo outfit bio retro, odabrala sam novu, nežno roze suknju sa sajta Shein i belu košulju. Da se ne bi izgubili u vremenu, providne štikle su tu da ostanemo u 2019. :)


Ja obožavam plise suknje  te sam se nakon dve crne i jedne zelene odlučila da u svoj orman unesem i jednu roze suknju. Cena je bila super, svega 16$, ako vam se dopada ona može biti i jeftinija i to 15% uz pomoć mog koda Q3alexa ! Ovaj kod naravno važi za sve porudžbine koja napravite na sajtu SHEIN!SHOP THIS LOOK:

Click to find in the shop

1 коментар:

Thank you for you time

Instagram