Praktični kompleti od tvida


Poslednjih sezona često u high street kolekcijama možemo naići na kompletiće od tvida inspirisane slavnim Chanelovim kreacijama – jakna kardigan stila, sa efektnim dugmićima i prateća kratka suknja. Oba komada krajnje nosiva i korisna, međutim ako ne želite da budete samo još jedna devojka u suknji i sakou, predlažem vam kombinaciju šortsa i dugog prsluka!

Šorts od tvida je kao stvoren za jesen i zimu! Osim što je topao, tvid se teksturom odlično uklapa sa zimskom garderobom i čizmama. Osim toga, tvid je obično u tamnoj nijansi - braon, crno, sivo, ali ga možete naći i u krem boji - što ga čini lakim za kombinovanje. Šortsevi od tvida postoje u različitijim krojevima pa je bitno da pronađete onaj koji vašoj građi najviše odgovara. Lično volim šortseve dubokog struka jer izdužuju figuru, čineći da izgleda vitko. Tome dodatno doprinose i visoke potpetice. 

Dugi prsluci dobrinose skupom izgledu. Bitno je da svojom dužinom pokrivaju šorc jer će tako komplet izgledati finije. *-------------------------------------Pronađi u radnji-------------------------------------*


Click to find in the shop
Click to find in the shop
Click to find in the shop
Click to find in the shop( Sve kupovine na sajtu Shein.com možete obaviti sa 15% popusta pomoću koda 1Qalexa )
*------------------------------------------------------------------------------------------*2 коментара:

Thank you for you time

Instagram